Date

December 10-08-2015

Location

3200 Barbaros Bulvarı Besiktas/Istanbul

Remaining

245 Tickets

Speakers

24 Professional Speakers

WHAT'S ABOUT EVENT / what's going on there come and learn

Praesent ac sem in neque venenatis tristique. Morbi et ligula velit. Nullam a augue vel mi porta vestibulum non ac elit. Vivamus convallis tortor et fermentum semper. In hac habitasse platea dictumst. Curabitur eget dui id metus pulvinar suscipit. Quisque vitae ligula laoreet, scelerisque leo quis, facilisis metus. Sed pellentesque, urna sed varius consectetur, eros augue fringilla
magna, id sem magna vel diam. Nulla sed hendrerit nunc.

Register Watch video
Alt

Alt image

Donation / lorem ipsum

Etiam molestie, quam eget dignissim dapibus, diam libero auctor justo, a eleifend urna tellus et ligula. Curabitur elementum diam nec lacus pretium.

Conference or Event Schedule / dont forget it

Kvinnehelse – hva er det?

Swärd vil snakke om – og gjøre et dypdykk i NOU 2023:5 – Den store forskjellen og gi en status på kvinnehelse i Norge. Det er ikke likeverdighet i helse i Norge – vi har oversett den store forskjellen der kjønn har betydning for helse. Vi må heve status på kvinnehelse og løfte kjønnsperspektivet i utdanning og forskning.

Kvinnens fysiologi, syklus og påvirkning på trening

Foredraget inneholder informasjon om menstruasjonssyklus og hvordan den påvirker kvinner. Gina vil også presentere forskningen og erfaring omkring trening etter menstruasjonssyklus. Er dette noe kvinner bør gjøre og isåfall hvordan?

Svangerskap, trening og fødsel

I dette foredraget vil Haakstad si noe om generelle retningslinjer for trening/fysisk aktivitet under graviditet, herunder hvordan man tilpasser treningen i takt med kroppens forandringer. Haakstad vil også inkludere hva som kan være potensielle risikoer og hvordan «riktig» trening kan bidra til god helse for mor og barn både på kort og lang sikt.

Lunch

Osteoporose

Langvarige smerter

I presentasjonen min skal vi sammen utforske det nyeste innen kognitiv atferdsterapi (CBT) for smerter. Vi ser på den nyeste vitenskapelige forskningen, innovative behandlingsmetoder, samt en fremtidsrettet diskusjon om

Vaginisme/Vulvodyni

I dette foredraget vil du få innsikt i hva jeg som fysioterapeut legger vekt på i undersøkelse og behandling av kvinner med smerter i vulva. Hvordan jeg tilpasser behandlingen til den enkelte pasient. Hjelpemidler jeg bruker som terapeut og hva pasienten selv kan bruke.

TBA

Rectus diastase

Rectus diastase (delte magemuskler) defineres som en separasjon av de to muskelbukene til rectus abdominis langs midtlinjen av linea alba. Det er en utbredt tilstand etter fødsel med rapportert forekomst mellom 30-68%. Forskningen er begrenset på tilknyttede risikofaktorer og konsekvenser ved rectus diastase og de siste årene har det ikke vært konsensus om effekten av mageøvelser eller andre øvelser i behandling tilstanden.

Lunch

Kvinnehjertet

Foredraget vil belyse om det er noen forskjell på hjertet til menn og kvinner, om idrettshjerte hos kvinner er forskjellig fra menns og om kvinner får spesielle hjertesykdommer!

Bekkenbunn og bekkenplager

Mathilde skal snakke om bekkenbunnen gjennom livet, hvordan den kan påvirke både våre yngre pasienter og utøvere, vanlige bekkenbunnsdysfunksjoner og hvordan den noen ganger kan være selve/en del av løsningen når det kommere til korsrygg-, bekkenledd- og hoftesmerter.

Event Sponsors / dont forget it

Become a sponsor

testimonials / See What People Say About Us

Event Speakers / meet with greaters

See all speakers

Event Price list / perfect price for event

Personal

$111

 Lorem ipsum dolor sit amet
 Consectetur adipiscing elit
 Sed vitae diam metus
 Donec cursus magna

Business

$175

Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipiscing elit
Sed vitae diam metus
Donec cursus magna

Register now / Allow add extra field in admin

registing

Event FAQS / find your answers

Oslo Kongressenter ligger sentralt i Oslo sentrum, like ved Youngstorget. Du finner trikk, buss, og tog ikke langt unna.
Det er dessverre ikke grupperabatt på seminaret.
Samme dag som seminaret får du tilsendt en lenke til Zoom. Registrer deg, og få tilgang. Det blir sendt ut én lenke til seminaret fredag, og én lenke til seminaret lørdag. Send inn spørsmål til foreleser gjennom chat-funksjonen i Zoom.

IM EVENT / Landing Page

One Page Event and Conference Theme is a very clean, modern and outstanding designed HTML template for multi purpose for any business events, conference, party etc.

Purchase template

Recent Blog Posts / get news!

Event Location

Apple Store SOHO‎
103 Prince St New York, NY 10012, United States
+1 212-226-3126

hello@imevent.com

Get Direction

Contact Us / lorem ipsum

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.